Voordeel lidmaatschap PTCC

 

Pre order Zoom.nl Cursusgids Natuurfotografie 2019

 

 https://www.reshiftstore.nl/bestel2.asp?ACTIE=ZM_NAT_FOTO_0219
 


18 inspirerende cursussen bieden nieuwe inzichten en handvatten die je moet proberen!

Wat kun je verwachten?
Je kunt letterlijk en figuurlijk alle kanten op als je naar buiten gaat. We beginnen klein met de praktijktips voor macrofotografie in de natuur. Wijders kan ook met de uitgebreide cursus landschapsfotografie. Of juist de diepte in met onderwaterfotografie. Licht en belichting zijn van groot belang bij natuurfotografie. Daar veel aandacht voor dit onderwerp. Van zonsondergang tot het magische blauwe uur voor de mooiste kleuren. Maar weet wat je doet en leer daarom in de cursus histogram hoe je echt goed de belichting checkt. Natuurlijk helpen we je met alle camera-instellingen, workflows in Photoshop en Lightroom, actiefotografie voor voorbij razende vogels. En nog veel meer!

Het magazine zit boordevol praktijkinformatie. Je bent helemaal klaar voor alle aankomende seizoen. Daarom is deze cursusgids is een must voor elke enthousiaste fotograaf. De cursusgids Natuurfotografie telt 124 pagina’s en kost € 9,95. Jij kunt hem nu nóg voordeliger in huis halen, door jouw exemplaar nu al te reserveren. Dan betaal je slechts € 7,95 (inclusief verzendkosten binnen Nederland), een korting van 2 euro!
HIER GAAT VOOR LEDEN PTCC NOG 20% AF EN KOST HIJ SLECHTS 6,36

VOOR DE CODE KUNT U TERECHT BIJ EEN AFDELING VAN PTCC OF EEN MAIL NAAR DE LEDENADMINISTRATIE

ledenadm@ptcc.nl


Bestel ‘m vandaag nog en krijg 2 euro korting. Deze aanbieding is geldig t/m zondag 10 februari. De gids wordt rond 15 februari bij je bezorgd.

Met vriendelijke groet,

Jan jongen

Voorzitter PTCC